Нов трансферен удар! ЦСКА 1948 хвърля бомбата със звезда от Първа лига


Нов трансферен удар! ЦСКА 1948 хвърля бомбата със звезда от Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8779 0

ЦСКА 1948 подготвя пореден трансфер на топ футболист от родната Първа лига. „Червените“ са пред финализиране на привличането на звездата на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен.

Двата клуба са напреднала фаза на преговорите за привличането на 30-годишния флангови щурмовак, съобщава „Гонг“. Сделката се очаква да стане факт в следващите дни.

Асеновградчанинът е най-добрият играч на пловдивчани през есента. Той блесна с 6 гола за черно-белите в родния шампионат.

Карагарен има действащ договор със „смърфовете“ за още година и половина. Така ЦСКА 1948 ще трябва да се договори с колегите си от Локо Пд за сумата, срещу която ще го закупи.

Любопитното е, че трансферът на Карагарен при „червените“ се осъществява точно сега. В клуба, домакинстващ в Бистрица назначиха нов треньор в лицето на Тодор Янчев. Негов асистент ще е Неделчо Матушев, който познава отлично качествата на звездата на „черно-белите“.

Sportlive.bg припомня, че Карагарен премина на „Лаута“ точно когато треньор на Локомотив Пловдив беше Неделчо Матушев. Именно специалистът му даде шанс в родния елит.

Вече стана ясно, че „червените“ искат още един футболист на пловдивчани – десният бек Матеуш Силва. Очаква се двамата да преминат в пакет в ЦСКА 1948. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Огромна сензация! Любослав Пенев поема друг отбор от Първа Лига, но не е Ботев Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички