Петев преди дебюта: Сигурен съм, че ще се представим добре


Петев преди дебюта: Сигурен съм, че ще се представим добре

1567 0

Българският национален отбор по футбол започна подготовка за контролната среща срещу Румъния в Анталия след няколко дни.

Както е известно, датата за този двубой е неофициална, но новият старши-треньор на тима Ивайло Петев настоя да се състои, за да може да види поне част от основните футболисти в действие преди решаващата квалификация срещу Италия в началото на март.

На лагер-сбора бившият наставник на Лудогорец коментира отказите на част от клубовете да дадат свои играчи, като той засегна най-вече темата с "орлите".

"Преценката на Лудогорец е да пуснат трима състезатели. Те са последните, които чакаме утре и групата ще бъде пълна. Когато няма неофициална дата, не можем да задължим играчи да дойдат. Аз пратих списък с имена, тяхната преценка беше да пуснат трима“, коментира Петев.

Той разкри, че голяма част от футболистите, които в момента са в Турция ще бъдат взети и за двубоя срещу "скуадра адзура".

"Това са момчетата, които най-вероятно ще попаднат в списъка за Италия. Някои момчета ще получат шанс да се представят добре в събота. Сигурен съм, че ще се представим добре. Вчера момчетата тренираха и ми дават надежда за мача срещу Румъния. Аз съм щастлив, че я има тази контрола с един добър отбор".

Петев беше помолен да коментира и информацията, че БФС е отказал 250 хиляди евро за контрола срещу Мексико.

„Не знам да сме отказвали контрола с други отбори. От вас научавам за мач с Мексико. Като цяло не преследваме резултат срещу Румъния, но той не е маловажен. Важно е да играем така както искам. За мен е важно футболистите да разберат идеята и да играят на максимум от възможностите си“, завърши Ивайло Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички