Няма да повярвате къде може да заиграе Валери Божинов


Няма да повярвате къде може да заиграе Валери Божинов
Снимка: БГНЕС

4549 0

Втородивизионният Хебър иска нападателя Валери Божинов в редиците си. Пазарджиклии вече са се свързали с доскорошния футболист на Ботев (Враца), твърди plovdivderby.com. Двете страни са провели първоначални разговори, като са постигнали и устна договорка, но се изчаква развитието по евентуален трансфер на Божинов в чужбина.

С този мотив той се раздели с врачани, въпреки че имаше договор с тях до края на сезона. Наскоро наставникът на Хебър Николай Митов и нападателят са се видели в София. Пазарджиклии няма да имат проблем да удовлетворят финансовите претенции на бившия национал.

В същото време втородивизионният тим вече се раздели с нападател и така освободи място за Божинов. 36-годишният Георги Андонов няма да е част от Хебър през пролетта, въпреки че се възстанови от контузия, която го извади от терена за 3 месеца. Опитният футболист има договор със "зелените", но след новогодишните празници двете страни ще се разделят по взаимно съгласие.

Хебър започна колебливо сезона, но в последните мачове се върна в битката за баражите. Клубът от Пазарджик е на седмо място с 27 точки, на шест от третия Монтана. При подновяването на шампионата отборът приема един от аутсайдерите Спартак Варна, в уикенда на 15 февруари. А защо, според Goal.com, Божинов не успя да се превърне в световна звезда вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички