Ексклузивно: Божинов вече не е футболист на Ботев Враца


Ексклузивно: Божинов вече не е футболист на Ботев Враца
Снимка: БГНЕС

2195 0

Валери Божинов вече не е играч на Ботев Враца. Това признава самият играч, който се сбогува с феновете и ръководството на отбора. Той се е разбрал с наставника Антони Здравков още преди вчерашното гостуване на Етър, че няма да остане в състава през 2020 година. За момента голмайсторът не знае кой ще бъде следващият му отбор, тъй като "до снощи" е бил футболист на врачанския тим.

"Пожелавам успех на Тони Здравков и момчетата през пролетта. Благодаря на кмета, ръководството и феновете за отношението към мен през двата ми престоя във Враца. Дано отборът успее да се спаси, но аз лично съм оптимист, че Враца ще има отбор и догодина в елита на България", сподели Божинов пред Sportal.bg.

"Бъдещето ми? Не съм говорил с нито отбор на този етап, тъй като до снощи бях футболист на Ботев (Враца). Ще видим какво ще се случи. Със сигурност ми се играе още, тъй като не ми остават много години професионален футбол. Много неща ми се случиха през 2019 година, като трябва да изчистя главата си", добави още той.

В последните две години Божинов на два пъти обличаше екипа на Ботев Враца. След силните му изяви през първия период, нападателят бе привлечен на "Герена", но впоследствие новият наставник на Левски Петър Хубчев сметна, че няма нужда от него. Вторият период на Божинов във Враца не бе толкова успешен, като бе преследван и от контузии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички