В следващите дни ще стане ясно дали Валери Божинов ще остане в Ботев Враца

Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов призна, че ще води допълнителни разговори в понеделник с шефовете в клуба за своето бъдеще след напускането на Сашо Ангелов.

"Той реши да не продължава с отбора, това е негово решение. Не е коректно да говоря от негово име. Когато дойде времето, той ще разговаря с вас. Взе си това решение, направихме възстановителна тренировка и така", заяви Божинов.

Божинов: Явно Хубчев има проблем с мен и с Ники Михайлов

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов сподели, че очаква с нетърпение двубоя срещу бившия си отбор Левски. Двата тима се изправят един срещ...

„Положението и ситуацията не са приятни, но ние сме професионалисти и трябва да излезем от нея. Момчетата го знаят и независимо, че нямаме треньор и трябва да дойде нов, то ние трябва да останем. Вярвам в този отбор. Ще имам разговори с ръководството в понеделник – с кмета и директора. Като дойде новия треньор, и с него ще говоря. Моето желание ще го кажа на тях. Нямам идея кой ще е новия треньор”, завърши Валери Божинов пред Diema Sport. А каква добра оферта отказа той през лятото вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!