Николай Киров посочи целта пред Арда за реванша след 0:2 в първия мач


Николай Киров посочи целта пред Арда за реванша след 0:2 в първия мач
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1377 0

Старши треньорът на Арда Николай Киров говори на пресконференция преди мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева. Припомняме, че първата среща завърши с убедителна победа 2:0 за израелците. А целта пред българския тим за реванша е да покаже по-добра игра в сравнение с първия мач.

"Винаги, когато се играе двубой от европейските клубни турнир, настроението е по-приповдигнато. Ние се готвим за труден двубой, двубой, в който трябва да покажем по-добра игра, в сравнение с предния. Срещу нас застава един много качествен състав. Целта е именно да покажем по-добра игра от предния двубой. Направихме сериозни анализи относно играта на Апоел Беер Шева – противник, на който не може да се дават абсолютно никакви свободни пространства, и противник, който може да се възползва от всяка една грешка, както беше в първия отбор. Трябва да се справим с техните добри качества.

Видя се, че отборът на Апоел е в добър ритъм, не мисля, че имаме някакво предимство от факта, че нашето първенство вече започна. По какъв начин ще изглеждаме ще го преценим в часовете преди двубоя. Вече изиграхме мача, в които използвахме различни схеми. Има все още една тренировка до началото на този двубой и има достатъчно време да преценим как ще изглеждаме" - започна Киров.

"Изключително важно за Арда е, че участва в европейските клубни турнири. Това е безценен опит, от който трябва да се възползваме по най-добрия начин и през следващата година да преследваме отново такива цели. Това е първо участие на нашия клуб в европейските клубни турнири и все още нямаме представа как ще се представим на чужд терен. Надявам се да съумеем да ги изненадаме с нещо, а с какво самият двубой ще покаже. Първият мач показа, че по-големият процент от шансовете са в нашия противник. Надявам се да съумее да използваме нашите шансове, дори и минимални. Винаги, когато не се отбелязва гол, е притеснително за един отбор" - заяви още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички