Николай Киров: Днешният мач няма нищо общо с финала


Николай Киров: Днешният мач няма нищо общо с финала
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1493 0

ЦСКА победи Арда Кърджали с 1:0 в дебюта на системата ВАР в България. След края на срещата старши треньорът на гостите Николай Киров заяви, че на стадион като "Българска армия" ако не отбележиш гол, няма как да спечелиш нещо:

"Не можахме да вкараме гол. На стадиони като "Армията", за да вземеш нещо трябва да вкараш гол. Имахме ситуации през второто полувреме, но не успяхме. Липсват ни Делев и Коконов, но играчите, които бяха на терена също се представиха много добре. Мисля, че няколко атаки ги развихме много добре, но завършващия удар не попадна във вратата".

"Нямаше изненади днес. Двубоят беше равностоен през цялото време. Беше въпрос на това кой отбор ще отбележи попадение. Възстановяването на контузените върви по план. Но няма да рискуваме. Днес Коконов има тестова тренировка. Той е най-близко до връщане на терена", добави Киров.

"Да, трябва да действаме с малко повече увереност. Това им казвам и на момчетата. Те имат много качества. Има още двубои за първенството, където ние си гоним нашите цели. За това днешният мач няма нищо общо с финала", завърши треньорът на Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички