Без победител в първия полуфинал между Арда и Славия за Купата на България


Без победител в първия полуфинал между Арда и Славия за Купата на България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

974 0

Отборите на Арда и Славия не успяха да се победят след равенство 0:0 в първи мач от 1/2-финалите за Купата на България. Двубоят в Кърджали не предложи особено футболно зрелище и остави развръзката за реванша в Овча купел след седмица.

Голови ситуации имаше и пред двете врати, но те не бяха оползотворени от изпълнителите на двата отбора. През първото полувреме бившите нападатели на ЦСКА Спас Делев и Тонислав Йорданов взаимодействаха добре и за малко да открият резултата, но стражът на "белите" се намеси.

В ответната контраатака Димитър Рангелов можеше да се разпише за Славия с удар от малък удар, но Иван Караджов спаси. През второто полувреме отново Делев и Йорданов бяха най-опасни за "сините", докато за гостите Рангелов и Радослав Кирилов бяха най-близо до отбелязване на попадение в противниковата врата.

Реваншът между Арда и Славия ще се изиграе на 13 април. Утре (7 април) ще се изиграе и първият мач между другите два полуфиналиста ЦСКА и Лудогорец. Какво каза новият старши треньор на "армейците" Любослав Пенев преди мача с "орлите" - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички