Никола Спасов: Не съм доволен


Никола Спасов: Не съм доволен

1032 0

Наставникът на Черно море Никола Спасов сподели, че няма как да е доволен от резултата, който неговият отбор постигна срещу Динамо Минск в Лига Европа.

Двата тима завършиха наравно, като Адмирала коментира, че варненци са почнали много сковано срещата, а през втората част у футболистите се е настанила умора.

"Не съм доволен от резултата, не подходихме уверено в началото на мача. Първото полувреме вкарахме гол, което беше прекрасно, второто полувреме, когато контролирахме мача, и очаквахме да вкараме втори гол, дойде умората. Бургхард се умори, както и другите футболисти, контролирахме мача, и получихме изравнителния гол", заяви треньорът на Черно море.

"Правим грешки, загубихме концентрация, в един момент и ни изравниха. Момчетата се раздадоха максимално, поне що се отнася до моментното си състояние. Ако не сме ги надиграли Динамо, то поне бяхме равностойни, противопоставихме се добре, на отбор, който има по-скъпа селекция.

С нищо не ме изненадаха Динамо, очаквахме така да играят, голът им падна по стечение на обстоятелствата. Стават и грешки, но там се надявам да ги преодолеем. Ще играем за победа и там. Спокойствие и самочувствие, мачът е отворен, отиваме да вземем мача, ще се постараем", обеща Спасов, който вярва, че голът на чужд терен, отбелязан от Динамо, няма да повлияе на крайния изход от двубоя.

"Ще са тежки мачовете и от първенството, ще има повече мачове, но затова имаме достатъчно футболисти. Динамо вкараха гол на чужд терен, но това не ме притеснява. Няма математика, има футбол, излизаме на терена и опитваме да вземем мача в Минск".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички