Нгуена: Надяваме се, че Славия ще се изкачи още по-нагоре в класирането


Нгуена: Надяваме се, че Славия ще се изкачи още по-нагоре в класирането
Снимка: Lap.bg

1284 0

Полузащитникът на Славия Кемело Нгуена говори след успеха на "белите" над Берое с 2:0. Срещата бе част от 11-тия кръг на Първа лига, а играчът изрази надежда, че столичани ще се изкачат още по-нагоре в класирането.

"Много съм щастлив, че спечелихме днес. Още повече, че бях сред голмайсторите и дадох асистенция. Чувствам се страхотно след този успех. Ключовото бе, че през по-голямата част държахме топката и контролирахме двубоя.

В моментите, в които ни се отдаде възможност, отбелязахме две попадения. Получи се добра ситуация за първия гол. Стоев успя да отбележи и това бе важен момент. Моят гол също бе красив. Отклоних топката вдясно, нагласих я на по-удобния си крак и съм щастлив, че се разписах.

В добра форма се намираме. Вече сме в челната шестица. Имаме още 2 срещи, които тепърва трябва да изиграем. Да се надяваме, че резултатите ще са добри и Славия ще се изкачи още по-нагоре в класирането", заяви Нгуена.

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички