"Не знам какво чакат": Иво Тренчев коментира поражението от Лудогорец


"Не знам какво чакат": Иво Тренчев коментира поражението от Лудогорец
Снимка: Lap.bg

1235 0

Старши треньорът на Пирин Благоевград - Иво Тренчев, коментира поражението с 0:4 на своите възпитаници от Лудогорец в 13-тия кръг на Първа лига.

Наставникът на "орлетата" видимо не беше останал доволен от видяното от отбора в Разград. Той сподели, че осъзнава грешките и предстои сериозна работа върху тях.

Специалистът даде мнение също относно предстоящото пред неговия тим, контузените играчи и целта до края на сезона.

Думите на Тренчев

"Заслужена победа на Лудогорец с оглед това, което показахме. Имаше моменти, в които стояхме добре, но без да застрашиш вратата на противника, няма как да отбележиш гол", започна Тренчев след мача и продължи.

"Имаше ситуации, които можеше да изиграем по-добре. В защита правихме грешки. Грешахме в зони, в които не трябва. Просто е необяснимо за мен. Може би е имало малко притеснение. Чакаме следващия мач", добави той, като каза и какво предстои пред него и възпитаниците му.

"Имаме пауза, ще играем за Купата с Вихрен. Ще трябва да се съберем отново. Имаме проблеми с контузени, но трябва да продължим напред. Определено това не е добър мач за нас с оглед всички грешки, които допуснахме.

Първият гол повлия. Трябва да се връщаш в мача и да бележиш. Пак казвам - имаше ситуации, в които не смеем да стреляме, не знам какво се чака. Вместо да се опитват да стрелят, правят някакви други неща. Трябва да анализираме грешките и да се поправим, защото следват трудни мачове - с ЦСКА, Черно море.

Стремим се да печелим точки - къде и кога, ще видим. Този мач не трябва да ни разколебава. От тук насетне ще срещаме само подобни отбори - които играят на скорост, бързи и технични. Трябва да се справим с това. Имаме доста млади играчи, може би има умора. Скоро липсващите ще се завърнат", допълни още специалистът.

Кадровите проблеми

"Кондраков има заушка. Трябва да се излекува. Очаквам Сами още следващата седмица да е на линия. Медвед има удар в коляното, предполагам той също скоро ще се завърне.

На моменти стояхме добре, но когато ни отбелязаха втори гол, започнахме да правим елементарни грешки. Трябва да изгледаме мача, за да осъзнаем какви са те. Концентрирам се колко точки може да спечелим до края, за да успеем да оцелеем", завърши Иво Тренчев.

А какво каза наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, след успеха?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички