Не е само в гимнастиката, футболен треньор шамаросва и полива деца с вода (ВИДЕО)


Не е само в гимнастиката, футболен треньор шамаросва и полива деца с вода (ВИДЕО)
Снимка: PR

1466 0

След като днес една треньорка по гимнастика скандализира спортната общественост дърпайки за ушите своя възпитаничка,  сега и футболът намери своя агресор.

В "Sportal.bg"беше публикувано видео с гавра на български треньор с малки деца, които се готвят под ръководството на наставника. Става дума за Кирил Джоров, който има записани близо 300 мача в “А” група.

Във видеото се вижда скандалното отношение на треньора към малките футболисти, които съвсем спокойно може да му бъдат деца. Ядосан от грешките, които малчуганите от Метал Пк допускат, Джоров хваща едно от неговите момчета, стиска го за главата и започва да му бие шамари. Това се случва на мач на деца родени 2007 година между Олимпия - Метал Пк.

Интересна е реакцията на публиката, като голяма част от зрителите остават скандализирани от неговите действия. Чуват се гласове от рода на: “Казах ви, че този е ненормален. Вижте, хванал е детето и му бие шамари. Това е пълен абсурд”. Чудно защо обаче никой не реагира, за да сложи край на наказателната акция към детето.

Изцепките на агресора не спират дотук. На полувремето наставникът започва да се кара на своите състезатели и за назидание полива част от децата с вода.

На фона на всичко случващо се не е трудно да се разбере, защо българският спорт е на дъното и продължава да затъва все повече.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички