"Не е нормално": Любо Пенев не се оправда, но загатна за проблем по родните терени


"Не е нормално": Любо Пенев не се оправда, но загатна за проблем по родните терени
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

814 0

Наставникът на Хебър - Любослав Пенев, коментира поражението на неговия тим с 0:1 от Локомотив София на старта на пролетния дял в Първа лига. Родният специалист заяви, че ранният гол и червеният картон не са се отразили добре на неговия тим и са създали допълнително напрежение.

Какво каза Пенев?

Още: С бой над Любослав Пенев и Хебър: Локомотив София откри пролетта в Първа лига (ВИДЕО)

"Дали ще получим гола във втора или 39-та минута - няма значение, това са два неприятни момента. Първият момент е получаването на гол, а вторият - в началото на втората част - червения картон. Това е, това е основата. Оттам насетне гол, картон и повече напрежение", заяви треньорът на Хебър.

"Разбира се, веднага ми казаха, че е червен картон и така беше, казаха ми. Щом има червен и е заслужен - си го получава и излиза. Гледаме футбол в Европа и нашите се учат от това. Не е нормално да има 8 смени и спирания и добавено време 4 минути - това не е нормално. Играеме много малко време футбол. Не е оправдание, но не е окей това. Не знам дали е целенасочено, но това се случва. Не го приемам, полагаме усилия и накрая хората гледат 30-32 минути футбол".

"Имахме голови положения, но не съумяхме да вкараме. Липсата на абсолютно никой не се усети. Отборът тепърва ще играе още и още. Днес имаше добри моменти, не успяхме да вкараме, но тези два момента, за които казах ни повлияха".

"Това е спортно-техническа пресконференция. Полагаме усилия ситуацията в отбора да не се отразява на момчетата. Надявам се нещата да придобият по-добър вид", завърши Пенев.

Още: На фона на мощна подкрепа: Христо Стоичков се обърна към феновете на ЦСКА (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички