Наставникът на ЦСКА 1948 очаква добрата серия да продължи: Сладко е, когато биеш Левски


Наставникът на ЦСКА 1948 очаква добрата серия да продължи: Сладко е, когато биеш Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

957 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов бе изключителен щастлив след победата с 1:0 над Левски. Той няколко пъти повтори, че се надява отборът му да стане все по-уверен и да продължи с добрите мачове.

"Със сигурност е сладко, когато биеш Левски. Смятам, че през първото полувреме бяхме компактни, имахме си план за мача. В края започнахме да играем по-уверено, да изнасяме топката. Мен това ме радва, защото точно това искам да виждам от играчите. През второто полувреме ни се отвори възможност. За съжаление беше трудно с 10 души да завършим, но успяхме да се справим".

Относно осемте поредни мачове без загуба: "Със сигурност има съжаление, тъй като имахме ситуации в доста мачове, в които да вземем повече точки. Надявам се тази победа да вдъхне повече увереност на момчетата и да продължим по този начин".

"Ние за всеки мач се подготвяме отделно, анализираме съперника. Доволен съм как имат отношение в тренировките, добиват увереност и искам да покажем още по-добре лице. Всеки мач е труден. Няма лек, откакто съм треньор. Особено тази година първенството е доста равностойно. Мачът ще е труден, особено в Благоевград", допълни той за предстоящия мач с Пирин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички