Рекордьор и бивш любимец в Левски: Антонио Вутов с безумна проява - бутони в лицето на Андреев (ВИДЕО)


Рекордьор и бивш любимец в Левски: Антонио Вутов с безумна проява - бутони в лицето на Андреев (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

9159 0

Столичният сблъсък между ЦСКА 1948 и Левски е един от най-интригуващите сблъсъци в кръга от българската Първа лига. И в този двубой "лъсна" стара слабост на "сините" - да не могат да реализират някое от многото си положения за гол.

Така те дори изостанаха в резултата след изключително попадение на Педриньо. Две греди на Марин Петков и още куп положения пред вратата на Даниел Наумов така и не стигаха за попадения. Десетина минути преди края пък се стигна до много неприятна ситуация.

В нея бе замесен появилият се като резерва Антонио Вутов. Както е известно, той е бивш футболист на Левски, като записва дебюта си в сблъсък срещу Локомотив София през 2012 година, когато е едва на 15 години.

Той бе и любимец на привържениците на "сините", но не така стоят нещата сега. Особено след проявата му в мача между ЦСКА 1948 и Левски. Той влезе безумно с бутоните напред в лицето на Пламен Андреев и бе директно изгонен от Драгомир Драганов след сигнал и от ВАР.

Запалянковците на "сините" пък го изпратиха с обидни скандирания. Вижте ситуацията чрез кадрите по-долу в материала. Всичко за дербито ЦСКА 1948 - Левски (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички