Нападките потопили Петев в депресия


Нападките потопили Петев в депресия
Снимка: БГНЕС

1473 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Ивайло Петев е изпаднал в тежка депресия, твърди вестник "България Днес". Журналисти от изданието засекли младия специалист пред офиса му на Националния стадион "Васил Левски", където той стоял сам на една от масите в кафенето. Петев постоянно пушел цигари и бил забил поглед в телефона си, не обръщайки внимание на хората в близост до себе си. Те са го поздравявали, но той не обелвал и дума.

Обикновено Петев е много разговорлив и обича да привлича внимание, но вече не е така.

След като доста бивши национални селекционери, медии, фенове и членове на Изпълкома на БФС го разкритикуваха, треньорът не е толкова усмихнат, както преди.

Това е нормално, предвид факта, че постът му е разклатен, след като не успя да класира тима на Евро 2016. Медиите зашумяха за смяната на селекционера, въпреки че той има договор до края на 2016 г.

Единствено жена му Юлия крепи бившия треньор на Лудогорец, АЕЛ (Лимасол) и Любимец, разказват негови близки. Тя се опитва всячески да убеди съпруга си, че той не е виновен за пагубните резултати на националния отбор.

Според изданието, Юлия има голямо влияние върху Петев. След като бе позорно съблечен на представянето си в "Левски", той имаше желание да остане в клуба, въпреки срама, който бра. Тогава жена му твърдо настояла мъжът й да си събере багажа от "Герена" и кракът му да не стъпва повече там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички