Шеф в БФС овърша и Петев, и националите: Вън тази сган от врабчи мозък и муджихидин


Шеф в БФС овърша и Петев, и националите: Вън тази сган от врабчи мозък и муджихидин

2330 0

"Ивайло Петев няма ташаци. Аз знам, че Боби Михайлов му заяви да налага млади момчета в тези квалификации, но той така и не го направи. Имал шанс за класиране. Глупости!" Това заяви членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов, цитиран от "Меридиан мач".

Босът на Славия остана крайно недоволен от представянето на нашия тим в срещите с Норвегия и Италия. И в двете евроквалификации паднахме с 0:1, но далеч по-лошото бе показаната игра от отбора.

"Знаете ли къде е Баховица? Това е един буреняк до Ловеч. Искам да питам Петев, а и Ивелин Попов колко книги са прочели. Знам, че на Попето умственият му багаж е колкото на врабче. Едно време Чаво Цветков четеше "Овчарчето Калитко" на 10 лагера и беше стигнал до 16-а страница. Но той поне беше великан, а тези сега какви са", продължи атаката си Стефанов.

"Цялата тази сган трябва да се измете от националния отбор. Още при прибирането от Италия на летището трябваше да им кажем по живо, по здраво. Заради тези смешни футболисти БФС похарчи милиони за лагери, повиквателни и пътувания. Сега единия идвал от Корея, другия от Чукотка, третия - от Китай. Безмислени пари", каза още той.

"В момента ние играем футбол от 68-ма. Бавно, тромаво. Всеки играч се нуждае от по минимум пет докосвания, за да обработи топката и подаде. За мен лично едно от най-срамните неща е в тима да е Иван Бандаловски. Той прилича на муджихидин с тази брада. Само заради визията му не трябва да го пускаме в игра. Божинов по принцип е симпатично момче, но дайте ми една негова игрова снимка в последните две години. Има с жени, с коли, от Малдивите, под Малдивите", не се спря шефът в БФС.

"Не знам дали Петев трябва да продължи да води България. Искам да имаме интелигентен треньор... Аз предлагам следното - играем много контроли до следващите квалификации. там се вика който може. Има програми, с които виждаш всяко едно действие. Знаеш кой колко тича, колко подава, какво е КПД-то му. намаляваш групата и всичко ще си дойде по местата. Тези, които ни провалят в коя ли поредна квалификация, нямат никакво място в тима. да се взимат млади и надъхани момчета, с които дори и да не се класираме, да не ни е яд", завърши Венци Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички