Намери се един "позитивен" в националния тим


Намери се един "позитивен" в националния тим
Снимка: БГНЕС

1252 0

Нападателят на България Димитър Рангелов показа оптимизъм и задоволство след края на квалификациите за Евро 2016. "Лъвовете" завършиха на четвъртото място в групата си, след като победиха Азербайджан с 2:0. Рангелов вкара едно от попаденията.

"Позитивен съм. Единственото, което се надявам за следващите квалификации, е всички футболисти, които играят навън, да извоюват местата си и да играят редовно, защото им е трудно да влязат в ритъм. Много важна победа, за да гледаме смело напред”, коментира националът след успеха.

"Тежки квалификации. Не всички сме титуляри по отборите си. Малко или много българският фен винаги е с големи очаквания. Надявам се за следващите квалификации да покажат характер. Може групата да не е по-тежка, а ако няма големи очаквания, ще е по-добре", посочи Рангелов.

След като не сме се класирали за голям форум, значи не е успешна квалификация, но имаме много талантливи момчета, които, пак казвам, трябва да покажат повече характер в клубните си отбори. По-големите отбори играят с по-голямо самочувствие, на нас малко ни бяга и това се отразява. Имаме много талант в тази малка държава, но той трябва да се развива”, завърши нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички