Монтана отряза пътя на Берое към тройката


Монтана отряза пътя на Берое към тройката

1111 0

Монтана победи Берое с 1:0 на ст. "Огоста" в мач от 10-ия кръг на "А" група. Поражението спря старозагорския тим за тройката. При успех тъмит щеше са де приближи на само две точки зад лидерите Литекс и Лудогорец. Монтана пък остана 7-и с 12 т.

Мачът се игра на мокър и кален терен. През първото полувреме двата тима си размениха по няколко опасности, но чистите положения липсваха. Футболистите предимно заритваха топката към съперниковото поле, тъй като терена не позволяваше да се играе техничен футбол.

В 51-ата минута Берое създаде най-чистото положение в мача. Спас Делев имаше възможност да открие резултата, но ударът му с глава от 5-6 метра бе спасен от стража Христо Иванов.

Две минути по-късно Борислав Балджийски наказа Берое за 1:0. Атанас Илиев шутира, вратарят на гостите изби, но при добавката Балджийски опъна мрежата.

В следващите минути Георги Божилов и Спас Делев се опитаха да върнат гостите в мача, но ударите им бяха спасени от Иванов.

В 85-ата минута Владимир Мичев пропусна на реши двубоя, след като прати топката високо над напречната греда от чиста позиция. Отново Мичев пропусна и в добавеното време. Той получи пак от Здравко Лазаров, но ударът му беше париран от  вратаря на Берое Макенджиев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички