Милошев: Локомотив е в сърцето ми, ако бях отишъл в Левски или ЦСКА, нямаше да стана футболист


Милошев: Локомотив е в сърцето ми, ако бях отишъл в Левски или ЦСКА, нямаше да стана футболист
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3002 0

Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев направи любопитно изказване за ЦСКА и Левски. Полузащитникът бе отличен за Играч номер 1 на десетия кръг в Първа лига, след като през уикенда вкара 2 гола за успеха с 3:2 над Левски.

"Лично моите цели с Локомотив винаги са били колкото се може по-големи и аз смятам, че тази година можем да влезем в топ 6 и се надявам да го направим. Винаги има възможност, но ще седна и ще помисля много добре, ако има оферта. Това, което имам към Локомотив, дал ми е толкова много, толкова много съм научил... Ако бях отишъл в Левски или ЦСКА преди, може би нямаше да стана футболист. Затова съм благодарен на Иван Василев и Локомотив е в моето сърце", заяви Милошев след награждаването си.

"Треньорът ни учи на дисциплина, на агресия и на концентрация най-вече, защото ние сме имали доста проблеми и предния сезон при статични положения. Сега, последните два мача не сме допускали гол от статично положение, което е доста добре, и съумяваме да реализираме именно от тях в последните срещи. Силно се надявам да играя с брат ми в един отбор – доста трудно, но дано се случи", продължи той.

"Не се делим на нови и стари, единствено комуникацията с чужденците е малко по-трудна, но се привързват към тима, има страхотен колектив. Няма деление на млади и опитни, опитните помагат на младите", категоричен бе халфът на "железничарите". А ето какво каза той за предстоящия мач с Пирин и целите на отбора. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички