Красимир Костов се врече на Ботев Враца, преподписа договора си


Красимир Костов се врече на Ботев Враца, преподписа договора си
Снимка: Оф. страница на Ботев (Вр) във Фейсбук

1595 0

Вратарят на Ботев Враца - Красимир Костов, говори пред официалния сайт преди старта на новия сезон в Първа лига. Това се случи, след като стражът парафира нов контракт с отбора от северозапада и така ще продължи да играе за врачани и през новия сезон.

"Радвам се, че оставам в отбора. Радвам се, че се запази и ядрото на тима от миналата година. Подготовката върви добре, сработваме се с треньора и изискванията му", бяха първите думи на вратаря.

"Не мога да кажа, че съм имал колебания да преподпиша, просто в тази ситуация не трябваше да се прибързва. Враца винаги е първи мой избор. Първи исках да се срещна с ръководството на клуба - с господин Вангелов и господин Каменов. Бързо се разбрахме, Враца е моят втори дом. За моето дете дори е първи, защото съзнателният му живот е преминал във Враца", довери футболистът.

"Мисля, че отборът ще е по-добър от миналия сезон. С всички се познаваме отдавна, уважаваме се. Радвам се, че идват нови момчета, които на пръв поглед показват, че заслужават да играят в нашия отбор. Надявам се искрено да не преживяваме мъките от последните години", каза още той.

"Росен Кирилов се е доказал като треньор. Много готин човек. Мисля, че ни очаква добро бъдеще с него", надява се Костов.

"Голямо благодаря на феновете. Надявам се да си свършим работата много по-рано и да се борим за нещо по-голямо", завърши Красимир Костов. А кой колумбиец парафира с врачани, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички