Марек с три коза повече срещу ЦСКА


Марек с три коза повече срещу ЦСКА

1082 0

Добри новини вдигнаха настроението в Марек преди домакинството на ЦСКА от "А“ група, съобщава "Меридиан мач“. Трима основни играчи, които доскоро лекуваха контузии, ще играят срещу лидера в класирането. Това са вратарят Емил Михайлов, халфът Петър Тончев и нападателят Марио Близнаков.

"Това, че ще играем срещу първия във временното класиране, е допълнителен стимул за нас. Всеки един футболист, треньор, ръководител иска да се представи максимално добре срещу лидера. Така и ние сме готови да играем добре срещу ЦСКА. Познаваме добре съперника, наясно сме със силните му страни и ще се съобразим с всичко в предстоящия мач. Надявам се този двубой да бъде за нас добър откъм точков актив. Така че нека да направим още един добър мач", коментира треньорът Тенчо Тенев.

"За да заиграе по-добре и по-резултатно, на Марек му трябва време. Смятам,че реалните неща и реалното подобряване на играта му ще бъде след зимната пауза. Дай Боже, да се случи и по-рано! През зимата ще вземем нови играчи, говорили сме с футболисти, на които ще предложим да дойдат в Марек, за да подсили конкуренцията в отбора. Трябва да подобрим организацията си на игра, за да изпълним задачата си и останем в „А"група", допълни той.

Двубоят на стадион "Бончук“ е днес от 13:15 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички