Манчев: Търсим ново лице на отбора, нуждаем се от резултати


Манчев: Търсим ново лице на отбора, нуждаем се от резултати
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

760 0

Владимир Манчев говори след дебюта си като старши треньор на Хебър Пазарджик. Неговите възпитаници обаче разочароваха, след като отстъпиха при гостуването си на Арда с 0:1. Според специалиста, от Хебър са отпаднали физически през втората част.

"Днес се опитахме да играем повече с топката. През първото полувреме се получаваше до голяма степен. Получихме гол от статични положение, който ни разколеба. През второто полувреме отпаднахме физически и беше очевидно. Нашият вратар беше брилянтен и ни спаси от по-голяма загуба. Имаме много нови футболисти. Няма да отличавам никого индивидуално.

Тепърва ни предстои много работа. Отборът се бори до последната минута, което ми хареса. Играчите показват желание, амбиция да представят моите идеи на терена. Резултатите са това, което ни трябва. Ще търсим ново лице на отбора. Доста голяма част от ситуациите на Арда ги създадохме сами.

Оптимист съм. Боги е наше момче и той ще получава шансове. Който милее за отбора, има шанс да играе. Не съм архитект, нито строител. Трябва да питате ръководството кога ще се завърнем на нашия стадион. Ще се борим с наличните ресурси“.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички