Лишиха бразилец от капитанската лента, за да повишат родна звезда в ЦСКА 1948


Лишиха бразилец от капитанската лента, за да повишат родна звезда в ЦСКА 1948
Снимка: Lap.bg

1537 0

Младият треньор на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, говори пред клубната медия по време на паузата за двубоите на национално ниво. Специалистът коментира атмосферата в тима и обяви голяма новина. 

Тя е свързана с голмайстора на Първа лига за миналия сезон - Ивайло Чочев, който съвсем скоро ще се превърне в капитана на бронзовите медалисти. 

Припомняме ви, че до този момент капитан на "червените" бе опитният бразилски бранител - Елитон. Той се присъедини през лятото на 2022 г. към клуба и вече разполага с 45 срещи, в които се е отчел с 5 гола и 1 асистенция. 

Съвсем различна е статистиката на Чочев със своя престой от 2020 г. до този момент - 94 двубоя, 45 гола и 8 асистенции за 30-годишния полузащитник. 

Коментарът на Панайотов

"Настроението е добро. Когато победиш е нормално да е по-приповдигнато. Трябва да продължаваме по този начин. През паузата ще продължаваме да работим, да постигаме целите и да вървим по-напред, тъй като отбора трябва да подобри още нивото си. Ще бъдем в по-малка група, но ние си имаме програма. Следваме я. Най-важното е националите да се върнат здрави и да сме в пълна група.

Когато имаш футболист като Чочев е привилегия и удоволствие. Той е много скромен, той е роден лидер и го показва по време на мачовете. Радвам се, че работя с него и ще се радвам да му помогна да се развие още повече. Решението е лично мое. Смятам, че и заради годините, които е изкарал в клуба, той заслужава да носи капитанската лента и го очакват още по-добри дни.

Наложил съм си принципи и начини на работа. Комуникирам с треньорския щаб и с тях обсъждаме какво трябва да се подобри, за да имаме резултати, защото в мъжкия футбол те са най-важни", обясни Панайотов.

Вижте кой треньор е напът да се завърне от ЦСКА 1948 в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички