"Лъвчетата" с равен за престиж в последния си мач на Евро 2015


"Лъвчетата" с равен за престиж в последния си мач на Евро 2015

1051 0

Юношите ни до 17 години направиха 1:1 с Австрия в последния си мач от европейското първенство, на което страната ни е домакин. Така "лъвчетата" завършиха последни с 1 т. Австрийците са трети с 2. В другия мач от групата Хърватия и Испания завършиха 0:0 и вкупом продължават в елиминационната фаза. Хърватите са първи със 7 т, следвани от "фурийте" с 5.

Момчетата на Александър Димитров проведоха отличен мач и със сигурност могат и да съжаляват за пропуснатата победа, след като на два пъти удариха греда, а имаха и други добри положения. Голът за България реализира Томислав Йорданов, който вкара и срещу Испания.

Страхотен мач направи и вратарят Димитър Шейтанов, който загатна за бляскаво бъдеще. Българският страж тотално отчая австрийците, които също имаха доста положения за втори гол, но благодарение на Шейтанов, не съумяха да се доберат до такова.

В първите 30 минути на "Арена Созопол" Тонислав Йорданов отправи единствения изстрел към австрийската врата, а Ловрич и Якупович не успяха да затруднят Шейтанов.

В 34-ата минута Австрия откри резултата чрез Оливер Филип. След неприятен рикошет в крака на Георги Янев, топката попадна във Филип, който от добра позиция стреля точно в долния десен ъгъл на вратата.

3 минути след почивката нашите успяха да изравнят след красива комбинация. Георги Янев с гръб към вратата отправи параболичен пас към наказателното поле, там бе Тонислав Йорданов, който засече перфектно от воле и вкара в австрийската врата за 1:1.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички