Юношите до 19г. продължават със страхотните си изяви в Германия


Юношите до 19г. продължават със страхотните си изяви в Германия
Снимка: www.bfunion.bg.

5870 0

Националният отбор на България за юноши до 19 години победи с 3:1 връстниците си от Волфсбург в приятелски мач, който е част от подготовката на националите на германска земя. Това е втора победа за възпитаниците на Методи Деянов след успеха над Хановер преди три дни.

Централният защитник Юлиян Чапаев застраши вратата на домакините с удар с глава след корнер в началото. Противно на показаното на терена гостите поведоха в резултата в 22-ата минута след шут по земя пред наказателното поле. Българските футболисти бързо отговориха на предизвикателството.

След центриране от ъглов удар Веселин Любомиров стреля и след няколко рикошета топката влезе в мрежата за 1:1. Пет минути по-късно отново след ъглов удар Серкан Юсеин отправи силен удар в левия долен ъгъл, но вратаря спаси. Л

Логичното все пак се случи в 45-ата минута, когато Емил Стоев проби отдясно и подаде към Чавдар Ивайлов. Последният с мощен шут реализира за 1:2. В 60-та минута ролите се размениха и този път халфът на Литекс върна жеста към своя съотборник. Ивайлов пусна пас в наказателното поле, като Емил Стоев с хубав ножичен удар оформи крайното 1:3 в полза на България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички