Любослав Пенев през сълзи с най-емоционалното си интервю като треньор (ВИДЕО)


Любослав Пенев през сълзи с най-емоционалното си интервю като треньор (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6045 0

Треньорът на Хебър - Любослав Пенев, бе емоционален до крайна степен след оцеляването на "гробарите" за втори пореден сезон в Първа лига. 

Пенев с редица признания към факторите

В съботната вечер Хебър постигна възможно най-важната си победа през кампанията (3:1 над Етър) и така гарантира, че за трети пореден сезон ще е част от елитния български футбол. 

След двубоя футболистите не пропуснаха да се зарадват неистово с европейската легенда, техен треньор, и го "изкъпаха" с литри вода на терена. След това дойдоха и признанията на Пенев, който отново се наложи да говори за пари и състоянието на Хебър през последната година. 

Коментарът на Пенев

"Първо - срещата ми се стори много добра. Хебър е подготвен отбор и резултат не е случаен. Работим година с момчетата и имаме стил. Отново показахме борба през целия мач. Много труд през цялото време и виждате двубоите. 

На преден план излиза трудът на момчетата през годината. Не е случайно оставането на Хебър. Трудът е в основата на всичко. Още веднъж искам да кажа, че от лятото до днес - единствената подкрепа е на феновете", коментира Пенев през сълзи и продължи:

"Започнахме една селекция и изградихме отбор през зимата. Миналият кмет и настоящият са виновни за ситуацията в отбора. В него трябва да има подкрепа. Нека и страничните, които гонят политиката, да покажат подкрепа.

Миналият кмет не си вдигаше телефона. Кажи, че искаш да потопим проекта. Новият кмет праща грамоти, но в една спортно меню няма графа “грамота”.

Бившият кмет ни излъга, след като пое отговорност. Новият кмет също ни излъга. Като съберем резултата от двата кмета - е нула. Трябва да решим дали искаме футбол в Пазарджик.

Винаги съм оптимист и вярвам до последно. Днешният мач е пресен пример. Искам да обучавам отборите, които да са готови за борбата до последно", завърши наставникът под бурните ръкопляскания. 

Още: Стамен Белчев извади редица титуляри от групата на ЦСКА за гостуването на Локомотив Пловдив

Локомотив София игра честно и прати Пирин във Втора лига, Ботев Враца е на бараж! (ВИДЕО)

Любо Пенев става треньор на Спартак Варна

Предпочетен ли е пред Дерменджиев? Станислав Генчев разясни за Лудогорец

Повериха битките за Европа в последния кръг на Ел-Хатиб и Георги Гинчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички