Красимир Балъков с многозначителни думи за оставането си в Локомотив София


Красимир Балъков с многозначителни думи за оставането си в Локомотив София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1877 0

Договорът на старши треньора на Локомотив София, Красимир Балъков, изтича след края на сезона, а легендата на българския футбол все още не е напълно сигурен, че ще се стигне до договорка за нов такъв. Той внесе яснота около ситуацията и бе категоричен, че въпреки добрата му работа, доста неща не зависят нито от него, нито от ръководството на клуба.

"Предстоят много разговори, после ще видим...."

"Радвам се, че играчите ми показаха мотивация и успяха да победят днес. Аз и целият треньорски щаб свършихме толкова важната задача да остави тима в елита, но има доста неизвестни пред бъдещето на клуба. За кратко време трябва да се проведат много разговори с футболисти и спонсори, все още не е сигурно в какъв вид ще продължи Локомотив през следващия сезон. Ще има много разговори и после ще видим какво се случва".

Красимир Балъков

"Знаете, че има и отсрещна страна (ръководство), която първо трябва да ми предложи нов договор. Аз си обичам работата - от първия ден приех Локомотив като една голяма любов, като един отбор с голяма традиция, който трябва на всяка цена да остане в Първа лига. Постигнахме тази цел и сега предстоят разговори. Когато му дойде времето, ще обявим крайното решение. Най-важното е тимът да побеждава и винаги да бъде в Първа лига", заяви Балъков.  

Още: Локомотив София игра честно и прати Пирин във Втора лига, Ботев Враца е на бараж! (ВИДЕО)

Първо в SL: Синът на бивш вратар на ЦСКА продължава кариерата си в България

Красимир Балъков подредил съблекалнята на “Ивайло” след 1:1 между Етър и Локомотив София (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички