Локомотив София игра честно и прати Пирин във Втора лига, Ботев Враца е на бараж! (ВИДЕО)


Локомотив София игра честно и прати Пирин във Втора лига, Ботев Враца е на бараж! (ВИДЕО)
Снимка: facebook.com/pfc.chernomore.varna

3113 0

Изненадващ "феър плей" прати Пирин Благоевград във Втора лига! Локомотив София, който се спаси в миналия кръг, показа достойнство и морал и победи "орлетата" с 1:0 удома. След победата над ЦСКА София като гост и равенството с Черно море удома, Пирин на практика рухна и нареди 3 загуби в 5 мача, което и предопредели съдбата му.

Хебър се спаси след обрат срещу Етър!

Единственото попадение в срещата отбеляза Валентин Николов в 82-та минута, след като оползотвори едно добро центриране на Бруно Франко и се разписа с прекрасно воле. В продължението на мача Христо Попадийн от Пирин трябваше да прави професионален фал и бе изгонен с втори жълт картон.

Любослав Пенев

Хебър пък се спаси, след победа над Етър с 3:1, а Ботев Враца ще играе бараж с Марек. Врачани се наложиха над Берое с гол на Даниел Генов в 17-та минута и до края бяха почти пълни господари на терена. Баражът с дупничани ще се изиграе на техния стадион "Христо Ботев" на 30.05. от 19:00 часа.

Още: Първо в SL: Синът на бивш вратар на ЦСКА продължава кариерата си в България

Пазарджиклии изоставаха от Етър след първата част, но се вдигнаха на щурм и през втората вкараха три безответни гола чрез Сеско, Диаманка и Атанас Кабов. Попаденията бяха първи за Хебър от цели 7 мача насам и с цената на злато, след като очакванията бяха Пирин да спечели като гост на Локо София, а тимът на Любо Пенев да играе бараж. 

Обрат! ЦСКА няма да връща Любо Пенев, мисли върху 2 варианта за треньор на тима

Локомотив София победи Берое и остава в Първа лига

Не е за вярване: Внезапно си отиде доскорошният треньор на Локомотив София!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички