Любослав Пенев: Чувствам се перфектно подготвен за работа в испанското първенство


Любослав Пенев: Чувствам се перфектно подготвен за работа в испанското първенство
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2340 0

Бившият наставник на ЦСКА Любослав Пенев се намира в Испания, където изгледа двубоя между отборите на Валенсия и Реал Мадрид. Той се срещна със своя щаб, който е пълен с испанци. Пенев не скри, че е отворен към нови оферти за работа, като подчерта, че се чувства готов да работи и в испанското първенство.

"Имам идея за промяна на обстановката, на първенството. Във Валенсия съм, защото целият ми щаб е оттук. Моят асистент е от Валенсия, отговорникът за медицинската дейност е оттук. Рехабилитаторът и нитруционистът - всички са испанци. Дойдох да ги видя и да гледам някои мачове", заяви Пенев пред El Demarque.

"Преди 2 месеца приключих с ЦСКА. Изпълнихме целите си - спечелихме Купата, класирахме се за евротурнирите. Това, което искам сега, е да започна нов проект, ново предизвикателство. Обичам да работя много - и преди като футболист, и сега като треньор. Чувствам се перфектно подготвен за първенство като испанското", добави още Пенев.

Наскоро се появиха информации за оферта към Любослав Пенев в Първа лига, която ще го противопостави на ЦСКА и Стойчо Младенов (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички