Любослав Пенев: Аз съм си вкъщи тук, много хора посещават "Армията" и винаги ще бъдат гости


Любослав Пенев: Аз съм си вкъщи тук, много хора посещават "Армията" и винаги ще бъдат гости
Снимка: LAP.bg

3677 0

Наставникът на Хебър Любослав Пенев направи интересно изказване след загубата от ЦСКА с 3:0 на стадион "Българска армия". Освен това сподели, че неговият тим бележи прогрес - независимо от днешното поражение.

Любослав Пенев с поредни признания и призиви

"Аз съм си вкъщи тук. Има много хора, които посещават "Българска армия", но не са си вкъщи и винаги ще бъдат гости. Въпреки че загубихме и инкасирахме 3 гола, отборът игра много добре, с добра скорост и динамика. Липсваше ни прецизност. Поздравих момчетата и това е поведението, което трябва да имаме във всеки един мач", започна Пенев.

Той отново посъветва ВАР относно това, което преглеждат и как го правят.  "Показах на момчетата – сравнителна таблица от миналата година и сега. Ясно и точно да видят, че има разлика и това се нарича прогрес. Ние растем и вървим нагоре. Искаме да играем добър футбол. Загубихме, но това е поведението, което трябва да имаме".

"Отношението и отговорността са ключови - това искам от играчите си. Не бива да се влияем, не е приятно да допуснем гол в края на полувремето, но това се случва. Има и един важен момент, който е свързан с решението на тези, които ръководят мача. Много картони за нас, а нито един за противника. Гледам мача отблизо и мога да преценя доста ситуации за нарушения, които по никакъв начин не подсказва, че ще има картон, се вади такъв за Хебър. Двама футболисти са ни трайно контузени и вървят добре при възстановяването. Наказан имам един играч". А Нестор Ел Маестро не бе доволен от негативизма около ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички