Нестор Ел Маестро доволен от ЦСКА, но не и от негативността след мачове


Нестор Ел Маестро доволен от ЦСКА, но не и от негативността след мачове
Снимка: LAP.bg

1650 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не смята, че трябва да се гледа негативно след всеки мач, а да се съсредоточава срещу позитивното. Именно заради това изрази мнение, че след мача с Етър в миналия кръг няма върху какво негативно да се съсредоточи.

ЦСКА с категорично мнение за критиките

"Не ми харесва тази негативност. Победихме във Велико Търново. В някои мачове играем добре, в други не чак толкова. Важно е, че печелим. Може би, но Локомотив Пловдив не беше толкова отдавна. Сравнение с предишните мачове бе по-добре", заяви наставникът на "червените" след днешния успех с 3:0 над Хебър.

Той допълни, че е имало някои страхотни индивидуални представяния. "Във футбола има и шанс. Момчетата се борят във всеки мач. Днес вкарахме три хубави гола, можехме да вкараме и още, но като цяло изглеждаме добре. Мисля, че не само Емануел, но ключът днес бе дефанзивната ни работа. Бяхме много солидни и компактни. Не помня нито една опасност за Хебър след 30-ата секунда. Не давам почивка. Ще има промени”, завърши наставникът относно предстоящия мач за Купата. А Станислав Шопов, който вкара красиво попадение срещу Хебър, заяви, че се надява на повече игрови минути.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички