Любо Пенев отсвири Петев за чай


Любо Пенев отсвири Петев за чай

1513 0

Любо Пенев отсвири Ивайло Петев. Уволненият национален селекционер Любослав Пенев няма никакво намерение да се среща с наследника си на поста, твърди "България Днес". Преди десетина дни Петев обяви, че ще търси задължителна среща с Любо, но такава едва ли ще има.

Пенев си тръгна шумно от националния отбор, нападайки бившите си колеги и шефове, и повече не иска да има нищо общо с БФС. Бившият селекционер категорично отказва да говори с Петев за отбора, каквото е желанието на новия треньор.

В последните дни Ивайло е в Анталия, където наблюдава контролите на българските отбори. На 7 февруари там ще е и първият му мач като треньор на отбора - неофициалната контрола с Румъния.

Идеята на Петев за среща на по чай е обречена и предвид факта, че напоследък Любо е почти неоткриваем. Бившият селекционер е спрял да вдига телефона дори на близките си приятели и хората, които знаят къде е и какво прави, се броят на пръсти.

Според изданието Пенев е затънал в дългове, които няма как да връща, при положение че в момента е безработен. Любо си търси отбор в Испания, но към момента оферти към него липсват.

Бившият селекционер също така все още не е взел неустойката си от 105 000 лева заради уволнението му. Президентът на БФС Борислав Михайлов отказва да плати цялата сума и най-вероятно финансовите спорове с бившия му съотборник ще се решават в съда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички