Любо Пенев: Мачовете в София не ме притеняват, движим се добре


Любо Пенев: Мачовете в София не ме притеняват, движим се добре
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1215 0

Предводителят на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, остана доволен след триумфа на неговия отбор над Локомотив Пловдив с 3:1 в мач от 12-ия кръг от родната Първа лига.

„Успяхме да стигнем до успеха с работа, която трябва да се покажем на мача. Случи се. Вкарахме повече от положенията. Комплексен мач“, каза Пенев.

„И след загуби, и след победа, имаме начертана програма и работим. Следваме я. Знаем, че това е правилният път“, прибави той.

„Играхме срещу силен отбор, добре подготвен. Те също имаха ситуации за гол и отбелязаха един. Справихме се добре и се радвам, че спечелихме тези три точки. Радвам се за Ивайло Чочев. Не решавам за националния отбор. Искам да поздравя всички момчета. Работихме много добре през седмицата и резултатът е налице. Продължаваме по същия начин“.

„Дали играем срещу силен или слаб отбор, печелиш три точки. Въпросът е да прибавяме точки, точки, точки. Те са важни“.

„Предвиждаме се добре, бързо, сигурно, не ме притесняват мачовете извън София. Искаме да сме сериозен отбор, да радваме тези ,които ни гледат мачовете и да играем добре както като домакините, така и като гости“, каза още Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички