ЦСКА 1948 си уреди контрола срещу елитен български тим


ЦСКА 1948 си уреди контрола срещу елитен български тим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1419 0

Вторият във временното класиране на Първа лига - ЦСКА 1948, успя да си уреди контрола в почивката за националните отбори срещу друг елитен тим от страната - Ботев Враца.

Спарингът бе уреден в последния момент, след като и от двата лагера обявиха новината днес. Срещата ще се изиграе днес на стадион "Царско село" и е насрочена за 16:00 ч. От представената информация става ясно, че на двубоя няма да бъдат допуснати представители на медиите.

"Червените" се очертава да са без сериозна част от звездите си, тъй като те са на лагер с националния тим. Старши треньор на врачани отскоро е Даниел Моралес за втори период, като до преди това бе част от днешния му противник - ЦСКА 1948.

Столичния тим няма загуба от съперника си в исторически план, а в последните три срещи между двата тима на ниво - Първа лига, са завършили с успехи за "червените" с голова разлика от умопомрачителните 14:3.

Вижте каква лоша съдба сполетя един от футболистите на ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички