Любо Пенев: Имаме потенциал за шестицата


Любо Пенев: Имаме потенциал за шестицата
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

799 0

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев говори след равенството на своя тим 2:2 срещу Ботев (Пловдив) в мач от Първа лига. Специалистът съжалява, че отборът му е изпуснал два гола аванс, но все пак вярва, че има сили за място в топ 6.

"След 2:0 имахме още ситуации. Клишета, нали знаете, като не вкараш ще ти вкарат - направихме добър мач, поздравявам момчетата, но това е игра на голове. Имахме две греди и при 2:0 ударихме греда и при 2:1 също. Ние можем да допуснем грешки, но сме по-добрият отбор и заслужавахме да победим. Трябва да работим във всички посоки. Трудът, който полагаме не трябва да бъде изтрит от съдиите. Имало дузпа, ама като не свири дузпа, да не компенсира после. този целият труд, който се полага през седмицата, отива някъде.

Ние трябва да работим. Нямаме претенции да ставаме първи, но имаме потенциал за шестицата. Изпуснахме много точки по наша вина, днешният мач е пример за това. Аз съм доволен, тактически отборът е много добре, но трябва да вкарваме повече. Може и нападателите ми да са малко притеснени, че правят пропуски, но аз постоянно ги мотивирам. Не можем да си заряваме главите и да се жалваме защо не става. Тренировки, тренировки и ще стане. Привлякохме добри футболисти, което е положително за тима и за момчетата. Ако няма конкуренция в тима, няма как да надграждат" - заяви Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички