Любо Пенев за целите на Царско село: Гоним шестицата


Любо Пенев за целите на Царско село: Гоним шестицата
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1168 0

"Гоним място в шестицата". Това заяви треньорът на Царско село Любослав Пенев в комплекс "Царско село“. Тимът проведе първа тренировка преди началото на зимната си подготовка. "Нямаме информация за контузени, добре са, идват от една некъса почивка. За мен е важно здравето на футболистите, добро време, но днес е по-различно, предпочитам да ги предпазя. Тренировките, които можем да ги провеждаме в зала, ще ги правим там, тренировката няма да е тежка", започна наставникът на „царете“.

"Казал съм на момчетата, че гоним място в шестицата – трябва да има конкуренция в един отбор, за мен това е философията, която трябва да преминаваме". Запитан дали ще има нови попълнения в отбора, Пенев заяви: "Ще има нови попълнения, различни постове, но когато дойдат тук новите играч, тогава ще коментираме“.

"Преследваме високи цели, тези момчета имат потенциал и гоним шестицата – но трябва да си свършим първо работата по време на тренировките. Завършихме добре, заслужавахме повече точки, но, окей, това е вече история. Към момента не готвим продажба на играчи, ние се разделихме с няколко футболисти. Освен ако не се появи сериозна оферта, тези играчи, които са тук, остават", завърши Пенев. А защо Златомир Загорчич не успя да поеме ЦСКА вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички