Любимец на "Сектор Г" поласка сериозно ЦСКА 1948


Любимец на "Сектор Г" поласка сериозно ЦСКА 1948
Снимка: БГНЕС

2248 0

Спечелилият Купата на България като треньор на ЦСКА през 2016 г. - Христо Янев, похвали ЦСКА 1948 за селекцията през изминалото лято. Това се случи по-рано днес след обрата на "червените" над Ботев Враца с 2:1.

Именно начело на врачани е Янев в момента, а третият му двубой се превърна в първа загуба. Преди това със специалиста начело Ботев победи Берое и направи реми с Хебър. 

Днес врачани имаха преднина между 17-ата и 35-ата минута, след като Браян откри, а Чочев изравни. Именно и опитният полузащитник оформи крайното 2:1 чак в добавеното време.

Мнението на специалиста 

"Чочев ни вкара гол в края на мача и те победиха.

ЦСКА 1948 разполага с най-добрата селекция в България. Разполагат с 25 футболисти, които разполагат с много високо качество. Постарахме се да ги затрудним и успяхме на моменти. Имаше ситуации, които трябваше да развием по много по-добър начин.

Да ги завършим както ни се искаше на нас. Всичко, което се случи е нормално. Не мога да кажа, че не ни е достигнало малко, защото не е така. Трябва да подобрим много неща, за да бъдем там, където ми се иска на мен.

Разбира се, мога само да поздравя моите футболисти за старанието и желанието. Не трябва да пропускаме важните неща. Всяко нещо на терена е важно”, обясни Янев след двубоя.  

Следете най-интересното от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички