Два гола на Ивайло Чочев осигуриха обрат за ЦСКА 1948 във Враца (ВИДЕО)


Два гола на Ивайло Чочев осигуриха обрат за ЦСКА 1948 във Враца (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

956 0

Бронзовият медалист от миналата година ЦСКА 1948 победи с 1:2 отбора на Ботев във Враца в двубой от 12-ия кръг на Първа лига.

През първото полувреме паднаха две попадения от дузпи. Първо Браян Переа откри резултата за врачани в 17', а в 37' Ивайло Чочев изравни от бялата точка. Отново Чочев се разписа в добавеното време на двубоя, за да донесе пълен обрат за "червените". С победата ЦСКА 1948 събра 18 точки на шестото място, докато Ботев Враца е 12-и с 10 точки.

В началните минути двата отбора си размениха по една не особено опасна ситуация, като първо Педриньо стреля от далечно разстояние. След това Даниел Генов стреля от наказателното поле, като Браян Переа не успя да я изчисти, но Даниел Наумов спаси по отличен начин.

В 15' домакините от Враца поискаха дузпа заради фал на Емил Ценов срещу Переа, но първоначално сигнал не последва. След това обаче Драгомир Драганов бе повикан от колегите си на ВАР да прегледа ситуацията и промени решението си. Зад топката застана именно Переа, който бе безгрешен за 1:0.

В следващите минути ЦСКА 1948 опита да вземе инициативата в свои ръце, но Ивайло Чочев и Педриньо не бяха достатъчно прецизни, за да върнат бързо попадението.

И така до 34', когато и "червените" получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар. Тя бе дадена за игра с ръка на Браян Мендова, но ситуацията бе дълго преглеждана, докато се вземе крайното решение. В крайна сметка в 37' Ивайло Чочев се разписа за 1:1. Това бе и последната интересна ситуация за първото полувреме.

В началото на втората част Переа отправи опасен удар, преминал малко над напречната греда на Наумов. След това определено ЦСКА 1948 създаде повече положения. Малко след час игра Ивайло Чочев се разписа след центриране на Елитон, но попадението не бе признато заради нарушение срещу Мартин Христов.

В 70' Педриньо нацели напречната греда след изстрел от границата на наказателното поле. Две минути след това отново той бе спрян от гредата. И все пак в третата минута от добавеното време гостите стигнаха до ново попадение. Ивайло Чочев получи центриране отдясно и с глава се разписа за втори път в мрежата на Федерико Бариос. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички