Янев след успеха: Ще направим така, че който играе във Враца, да му е много неприятно


Янев след успеха: Ще направим така, че който играе във Враца, да му е много неприятно
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

987 0

Новият треньор на Ботев (Враца) - Христо Янев, сподели радостта си от победата над Берое в дебютния му мач. Той обяви какви промени се надява да внесе с издигналия се до 12-ото място тим, за да подобри класирането и представянето му.

"Изключително съм доволен от начина, по който играчите за съвсем кратко приеха онова, което им казахме. Благодаря на клуба и кмета на града за поканата и доверието, които ми гласуваха. За мен беше важно да видя, че играчите са готови да се борят. Аз затова съм тук, ако ситуацията не бе тежка, нямаше да съм аз тук", започна Янев пред "Диема спорт".

"Имаме за цел да променим облика на отбора, футболните качества и компонентите на играта. Ще се запознаем с обстановката бързо и ще направим така, че да подобрим лицето на Ботев, а който играе тук, да му е изключително неприятно", продължи той.

"Победата беше изключително ценна, видях преди мача хора с наведени глави, загубили доверие. Отборът притежава нужните качества, трябва само да намерим съставката, за да сме по-успешни. Това е желанието, което искам да виждам, това е начинът, по който ще се отнасям към тях. Ще направим така да се пренесе това желание във всеки мач", допълни треньорът.

Той бе запитан от приятеля си Владимир Манчев колко пакетчета дъвки е изразходил по време на мача и дали умишлено тимът е играл с дълги топки през второто полувреме. Отговорът на първия въпрос бе 3, а за втория той каза, че е било умишлено, едно заради лошия терен, но и за да използват скоростта на Жан-Пиер Да Силва и Марко Мажуга. А ето какво каза колегата му от Берое - Хосе Луис Ачиари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички