Лоши новини за Хебър преди мача с ФК ЦСКА 1948, титуляр е аут


Лоши новини за Хебър преди мача с ФК ЦСКА 1948, титуляр е аут
Снимка: Lap.bg/ Ivaylo Borisov

1319 0

Централният нападател на Хебър - Ивайло Михайлов, няма да бъде на разположение за своя тим в идните 2 седмици. Таранът е получил контузия, която ще го извади от състава на "зелените" за сблъсъците с ФК ЦСКА 1948 (29.07) и най-вероятно за този със Спартак (Варна) (06.08).

Това информираха пазарджиклии. Ето какво съобщиха от клуба:

"Нападателят на Хебър Ивайло Михайлов ще бъде аут от терените за около две седмици, съобщиха от медицинския щаб на отбора.

Юношата на Пирин, който само след две дни ще чества 22-ия си рожден ден, има възпаление на адуктор, което го остави извън групата на хебърци за отминаия двубой с Локомотив (Пловдив). Ако лечението с инжекции даде бърз резултат, шансовете му да се възстанови до двубоя със Спартак (Варна) след малко повече от 10 дни са повече от добри.

По-лека е травмата при Боян Кнежевич, който също остана извън сметките на Фулвио Пеа за двубоя с “черно-белите” от Пловдив. 25-годишният хърватин стъпи накриво по време на едно от заниманията на “зелените”през миналата седмица и сега лекува глезен.

В Хебър вече започнаха подготовка за предстоящото домакинство на ЦСКА 1948, което ще бъде в петък на Националния стадион “Васил Левски” от 18:30 часа. Шансовете картотекирания вчера в БФС нов център-нападател в отбора Есеола Хабиб да запише първи минути със зелената фланелка са повече от големи. В кондиционна форма навлиза и вратарят Хадим Н’диайе, който също може да попадне за първи път в групата на хебърци", написаха от Хебър на клубния си уебсайт.

Ето с кой друг централен нападател подписаха "зелените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички