Локомотив София нямаше проблеми с "бистришките тигри" и акостира на 1/4-финалите за Купата на България


Локомотив София нямаше проблеми с "бистришките тигри" и акостира на 1/4-финалите за Купата на България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1694 0

Локомотив София е третият роден тим, който си осигури участието на 1/4-финалната фаза за Купата на България. "Смърфовете" сториха това, след като победиха Витоша Бистрица с класическото 3:0.

По този начин разочароваха най-емблематичният фен на "бистришките тигри" - бившият премиер на България Бойко Борисов, който бе част от клуба. Въпреки че бе с човек повече близо 1/3 от двубоя, Витоша видимо отстъпваше от класата на своя опонент и нямаше много възможности за нещо значимо.

Столичните "железничари" си осигуриха без особено напрежение успеха. Първото попадение не дойде толкова лесно, но все пак падна през първото полувреме - в добавеното му време, когато Ивайло Найденов прати топката в десния ъгъл на Ставрев след мощен изстрел от дъгата пред наказателното поле.

Още преди изминаването на четвърт час от старта на втората част пък падна и втори гол, който сякаш прекърши надеждите на Витоша. Красимир Милошев изведе отляво в наказателното поле Кацаров. Неговото центриране бе отбито от Ставрев, но той не се намеси особено добре и топката попадна в Алан Диаз, който нямаше как да сбърка от такава непосредствена дистанция.

В 68-ата минута първият голмайстор за срещата получи директен червен картон заради това, че спря много опасна голова атака. Това обаче не даде шансове на "бистришките тигри", които дори получиха още едно попадение, след като капитанът на Локомотив - Милошев, се пребори с двама противникови футболисти и с красив удар от въздуха вкара отдалеч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички