Локо (Сф) внесе молба до БФС с набор от документи


Локо (Сф) внесе молба до БФС с набор от документи

1487 0

Ръководството на Локомотив (София) се опитва по всякакъв начин да направи така, че тимът да остане в "А" група. Адвокатът на клуба Михаил Михалов е внесъл молба до Изпълкома на БФС, придружена с куп документи за финансовото състояние и изпълнени изисквания от футболната централа, информира "24 часа". Към тях има и становище на Локомотив (София) за възможността да играе в елита при дадената ситуация.

Клубът е внесъл междинен финансов отчет до 10 юни 2015 г., в който се казва, че финансовите показатели започват да се подобряват. Освен това, са включени и счетоводно-документалния баланс до тази дата, както и справка за активи и пасиви.

Към документите има и доклад за задълженията на другите клубове, документи с проверка на прогнозни финансови информации и персонални и данъчно-осигурителни задължения на столичните "железничари".

Локомотив е предоставил и документ за платежно нареждане за внесена сума в НАП чрез публичен изпълнител в лицето на Раиса Генова, както и погасителен план. Прибавен е и документ за изплащане на разсрочени задължения към бивши служители.

Собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов е заявил, че задълженията ще бъдат покрити основно с негови средства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички