Георги Марков: Вярваме, че Локо (Сф) ще играе в А група


Георги Марков: Вярваме, че Локо (Сф) ще играе в А група
Снимка: БГНЕС

940 0

Изпълнителният директор на Локомотив (СФ) Георги Марков заяви, че в отбора са оптимисти за бъдещето. Наложи се той да отговаря на въпросите, свързани с оставането на тима в "А" група, в отсъствието на президента Николай Гигов и треньора на "железничарите" Димитър Васев от първата тренировка за новия сезон.

"Вярваме, че ще играем в А група. Ще подадем документи до Изпълкома с молба да ни бъде разрешено това, ще представим план за разсрочване на задълженията ни към НАП. След като сме се събрали за тренировка и предвиждаме лагери значи сме оптимисти за бъдещето", коментира той.

"Всички играчи, освен Гъргоров, Старокин и получилите по-дълга почивка чужденци са тук. Тези, които са с изтичащи договори са наши футболисти до 30 юни. Все още не са подписали официално нови договори, тъй като очакваме изясняване на ситуацията. Иначе всички тези футболисти са информирани, че ще им подновим договорите при същите условия, каквито бяха досега. По отношение жребия за програмата на новото първенство, ние нямаме информация, че ще се тегли днес", сподели още Георги Марков пред журналистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички