Литекс замина за Анталия


Литекс замина за Анталия

1665 0

Ловчанлии са планирали да изиграят 4 проверки. Първата е на 7-и февруари срещу словенския шампион Марибор. След това на 10-ти предстои среща срещу сръбския първенец Партизан, а на 13-ти е насрочен двубой срещу руския Динамо Москва. Серията от мачове завършва на 17-ти февруари с унгарския Гьори Ето.

"След лагера в Турция ще имам пълна картина за състоянието на играчите, за състава. Искаме да привлечем още един нападател и един халф, за да засилим конкуренцията. Нашата цел е абсолютно реалистична и ясна, но и трудно постижима с толкова млади футболисти – участие в Лига Европа дали през четвъртото място, дали през Купата на България", заяви наставникът на оранжевите Красимир Балъков.

"Младите футболисти се оформят в такива битки и мачове. Ако не им дадем шанс, няма да имаме и национален отбор. Не знам за другите, аз съм минал в националния отбор и съм постигнал доста успехи. Нямам морално право дори да си помисля, че мога да не пусна някой състезател в националния отбор, независимо дали е официална дата или не", смята той.

"В крайна сметка, след като вече 10 години не сме класирали нито на европейски, нито на световни първенства, трябва да направим нещо по-различно от това, което УЕФА ни дава като дати. Съжалявам, че са извикали само 4 човека от нашия отбор, ако бяха повече, щях да ги пусна всичките", завърши Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички