Литекс чака 250 хил. евро за Страхил Попов


Литекс чака 250 хил. евро за Страхил Попов
Снимка: Официален сайт на Касъмпаша

1253 0

Литекс очаква go края на месеца втория транш от трансфера на Страхил Попов в Касъмпаша. Сумата, която трябва да постъпи в касата на ловчанлии, е 250 хиляди евро. Толкова вече са влезли малко след сделката в средата на януари.

Така тимът от турския елит ще се издължи изцяло на "оранжевите". За около 1,5 милиона евро пък бе продаден колумбиецът Данило Морено Асприля на Ал Аин (ОАЕ), информира "Тема спорт".

В същото време стана ясно, че старши треньорът на "оранжевите" Любослав Пенев ще може да разчита на всички чужденци за реванша с Монтана от полуфиналите за Купата. В първия двубой на „Огоста" игра само Арсенио Нунеш. Централният защитник Рафа Перес и нападателят Бьорн Йонсен бяха наказани за Купата заради прекратения мач с Левски в "А" група. Сега обаче те ще са на линия за двубоя на 21 април (20:00 часа).

Именно наличието на въпросните играчи за реванша с Монтана дава надежда на Любослав Пенев, че двата гола пасив ще бъдат наваксани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички