Ето кой от играчите на Литекс е достоен да играе в Зенит


Ето кой от играчите на Литекс е достоен да играе в Зенит

1378 0

Според главния мениджър, Литекс има шестима футболисти, достойни да играят в руската Висша лига

Атакуващият играч на Литекс Кирил Десподов е футболистът, който може да заинтригува руския гранд Зенит сред играчите на ловчанлии. Това мнение сподели главният мениджър на "оранжевите" Стойчо Стоилов в интервю за руско издание.

Запитан кой от играчите на Литекс скоро може да се превърне в знакова фигура в руския шампионат, Стоилов отговаря:

"Такива има достатъчно. Защитниците Антон Недялков и колумбиеца рафаел Перес, крилото Кирил Десподов и другият ни колумбиец Густаво Кулма, нападателите Иван Горанов и Бьорн Йонсен. Всички те са способни да играят в руската Премиер лига", посочва ръководителят.

"Кой от тях може да заинтересова Зенит, не само с умерената си цена, но и с готовността да помага в битката за първото място в Русия и достигане по-далеч от първи кръг в Шампионска лига?", питат руснаците.

"Ще посоча Кирил Десподов. Но е рано да кажа, че той отговаря на нивото на Зенит сега. Хлапето е само на 19 г. Той играе на десния фланг, притежава висока скорост. Мисля, че ако Зенит се заинтересува сериозно от него, той трябва да бъде приспособен плавно към основния състав, може би чрез мачове за Зенит 2. Както и сърбина Вукашин Йованович, когото от Зенит смятат за перспективен. Но с течение на времето Кирил ще може уверено да се впише в първия тим на Зенит", уверен е Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички