Стойчо Стоилов каза какъв е в Литекс и обяви: С Ганчев ЦСКА ще се вдигне


Стойчо Стоилов каза какъв е в Литекс и обяви: С Ганчев ЦСКА ще се вдигне
Снимка: Официален сайт на Литекс

1579 0

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов даде разяснения относно това каква е функцията му в клуба. Пред руското издание sportsdaily.ru той обясни защо в сайта на Литекс той не се води никъде.

По-рано бях лицензиран агент. Правилата на ФИФА са такива, че е забранено да заемаш официална длъжност във футболни клубове. Заради това по документи съм сътрудник в концерна "Литекс", но в действителност съм генерален мениджър на клуба. Поддържам нашата академия", заяви Стоилов.

"Основно се занимавам със 17-18-годишни момчета. На тази възраст идва време да се определят перспективите на възпитаниците. Аз имам последната дума дали да се подпише професионален договор с тях", допълни той.

На въпрос един основен спонсор ли има Литекс, Стоилов заяви:

"Да. Концернът "Литекс" има широк предмет на дейност - произвежда горива, строителни материали, автомобили. Собственикът на Литекс е почетен гражданин на Ловеч, един от най-богатите хора в България Гриша Ганчев. Но в нашия клуб той е почетен президент. Да ръководиш два клуба в България е забранено, затова Литекс е ръководен от неговия син. А самият Гриша пое бедстващия софийски ЦСКА, който заради дългове бе пратен в трета дивизия. Но аз вярвам, че с такъв собственик, ЦСКА скоро ще се вдигне", категоричен бе Стойчо Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички