Литекс без Балъков и два коза срещу Йелгава


Литекс без Балъков и два коза срещу Йелгава

1549 0

Красимир Балъков няма да може да води Литекс в първия мач срещу латвийския Йелгава от първия предварителен кръг на Лига Европа. Старши треньорът на ловчалии има да изтърпява наказание от един мач да не седи на резервната скамейка на отбора и ще гледа двубоя от трибуните.

Балъков бе изгонен в мача-реванш срещу унгарския Дьош Гьор при миналогодишното участие на Литекс в турнира. В отсъствието му отборът ще бъде ръководен от аситентите Йончо Арсов и Добри Митов.

В Латвия ловчалии ще бъдат и без две от новите си попълнения - колумбиецът Хенри Рохас и португалцът Диого Виана, които все още не са картотекирани за Лига Европа, предава БТА.

В групата за мача не попаднаха и контузените Кирил Десподов и Александър Цветков.

В Латвия Красимир Балъков ще заведе 20 футболисти. Таранът Бьорн Йонсeн страда от вирусна инфекция и едва в последния момент ще стане ясно дали ще може да играе. Петрус Бумал и Антон Недялков, които се възстановяваха от контузии, вече тренират пълноценно и попаднаха в групата за мача.

Тази вечер отборът на Литекс ще отпътува за София, откъдето утре в 9.00 часа ще лети с чартърен полет за Рига.

Първият мач с Йелгава е на 2 юли /четвъртък/ от 19.00 часа българско време, а реваншът е на 9 юли от 20.45 на Градския стадион в Ловеч.

Стадионът вече е готов след извършения ремонт това лято. Подменени са дренажът, поливната система и вече е положена новата тревна настилка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички