Сърбин от ЦСКА 1948 се завръща на терена: Беше ми доста тежко, определено съм жаден за футбол (ВИДЕО)


Сърбин от ЦСКА 1948 се завръща на терена: Беше ми доста тежко, определено съм жаден за футбол (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1513 0

Сръбският халф на ЦСКА 1948 - Недялко Пишчевич, вече е готов да се завърне на терена! Новината бе обявена от официалния сайт на клуба, пред който футболистът даде кратко интервю:

*Припомняме, че 28-годишният полузащитник акостира в България през летния трансферен прозорец, но успя да запише игрови минути само в първия кръг от сезон 2023/24, когато тимът му победи Левски на "Герена" с 2:1. Тогава Пишчевич започна срещата като титуляр, но на полувремето бе заменен заради травма...

"Добре съм вече. Три месеца не играх заради контузията. Вече тренирам с отбора и се чувствам по-добре. Три месеца не успях да играя заради тази травма. Днес играем контрола с дублиращия отбор и ако всичко е наред, мога да играя 30 минути. Това ще ми е първи двубой след 3 месеца", разкри сърбинът и допълни:

"Целият екип ми помагаше докато се възстановявах. Радвам се, че имаха търпението да ме окуражават докато се завърна на терена. Беше ми доста тежко без да играя. Успях да отпочина, но определено съм жаден за футбол".

*След паузата за националните отбори, ЦСКА 1948 гостува на Локомотив София в мач от 14-ия кръг на Първа лига, който е насрочен за 21-ви октомври (16:30 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивша звезда на Локо Пловдив разкри целта си с ЦСКА 1948 и взе на подбив Ботев Пловдив (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички